Dette trenger du å vite før du kommer på festival


På grunn av COVID-19 blir årets festival litt annerledes. Les mer om hvordan vi og du kan forebygge smitte på Norsk orgelfestival 2020.

 

 

Det er et annerledes år og vi er veldig takknemlige for at vi kan holde festival. Samfunnet er godt trent i smittevenstiltak nå, men vi ønsker likevel å fortelle deg litt om hvordan det blir på Norsk orgelfestival slik at vi alle er best mulig forberedt: 

 

  • I tråd med myndighetenes føringer for arrangementer er maks grense på publikum 200 personer. På flere av arrangementene er det lavere kapasitet for å sikre god nok avstand mellom publikum.

 

  • Vi skal overholde 1-meteren når vi står i kø og når vi setter oss ned, med mindre man er i samme husstand eller nære kontakter. Flere arrangement har unummerert plass, så her må dere være med å passe på god nok avstand. Ansatte og frivillige gir dere et vennlig vink om dere glemmer dere ut. 

 

  • Vi slipper inn publikum puljevis for å holde oversikt over kø og avstand. Høstværet i Stavanger kan være trist og grått, så kle deg gjerne godt og husk en paraply under armen.

 

  • Dersom du skal på konsert sammen med familie eller nære kontakter, og ønsker å sitte sammen, vil vi gjerne at dere står sammen i kø. 

 

  • Når man først har satt seg ber vi om at du blir sittende til arrangementet er slutt, så langt det lar seg gjøre. Særlig arrangementer hvor man ikke kan unngå nærkontakt når man beveger seg mellom seter/rader (kirken, konserthus o.l). Hvis du er sammen med små barn kan det derfor være lurt å finne en plass nært oppgang eller utgang. 

 

  •  Vi ber deg vennligst kjøpe billett eller reservere plass på forhånd, også du som har festivalpass, og billetten må stå i navnet til den som skal bruke billetten. Slik reduserer vi kø og oppsamling ved inngang. 

 

  • På grunn av publikumsbegrensninger kan vi dessverre ikke garantere plass for deg med festivalpass. 

 

  • Alle som kjøper eller reserverer billett blir registrert med navn og kontaktinformasjon. Ved et eventuelt smitteutbrudd vil det kunne bli nødvendig med overlevering av publikumsoversikt og kontaktinformasjon til kommunen i forbindelse med smittesporing. En publikumsoversikt vil oppbevares på en forsvarlig måte og slettes senest 10 dager. 

 

  • Vi har forsterket renhold og det vil være håndesinfisering lett tilgjengelig på arrangementet og toalett med mulighet for håndvask.

 

 

 

  • Hvis du utvikler symptomer på sykdom under arrangementet må vi be deg forlate stedet. Dersom du venter på transport og av særlige årsaker ikke kan vente utenfor, vil du bli henvist til eget rom som er utilgjengelig for øvrig publikum. Rommet rengjøres før det tas i bruk igjen av andre. 

 

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til Norsk orgelfestival 2020! Tusen takk for at du er med på dugnaden!

 

 

 

 

Kilde foto: Folkehelseinstituttet FHI

Tilbake