Orgelkurs for ungdom


 

Velkommen på Orgelkurs for ungdom 16.-19.september 2021

 

For å melde deg på må du være mellom 12-25 år. Kurset holdes under Norsk orgelfestival og du får oppleve læring, kunnskapsutveksling og sosiale opplevelser. Du får både spille konsert og se konserter som del av Norsk orgelfestivals festivalprogram. Elever fra hele landet deltar, i ulike aldersgrupper og ulike nivåer. 

Vi har ikke åpnet for påmelding enda. Følg med for oppdateringer på vår nettside, Facebook og Instagram.

 

Bekreftede lærere er Sigurd Melvær Øgaard (domkantor, Bergen domkirke) og Eirik Andreas Paulsen. Informasjon om øvrige lærere kommer snart. Kurset ledes av Ghislain Gourvennec, kantor i Stokka kirke og lærer ved Kulturskolen i Stavanger.

Deltakeravgift er 150 kr. Betalingen dekker medlemskap i Norsk orgelfestivals orgelklubb. Festivalen dekker alle kostnader, inkludert opphold, kost og transport. Deltakerne bestiller selv reise til Stavanger og sender reiseregning for refusjon av utlegg.  Foreldre som reiser sammen med deltaker dekker egne kostnader. 

Det er begrenset plass på kurset og vi vil gjøre en helhetlig vurdering ved tildeling av plass. Vi tar hensyn til at det skal være variasjon i alder og nivå blant deltakerne, samt kjønnsbalanse. 

 

 

                        

 

 

 

Foto 1: Ghislain Gourvennec. 

Foto 2: Ung Kirkesang / Nils Hidle

STØTTESPILLERE

 

                                               

  

                               

 

                           

 

  

 

                            

                                                              MUSIKKFORLAGENE       

 

 

 

               

 

 

SAMARBEIDSPARTNERE

 

 

 

                                              

 

Bjergsted Brass Week