Orgelkurs for ungdom


 

Velkommen på Orgelkurs for ungdom 15.-18. september 2022

 
 

Takk for interessen for Orgelkurs for ungdom 2022. Påmelding er nå lukket mens vi gjennomgår alle søknader som kom innen frist 15. juli. Dersom det er flere plasser legges disse ut fortløpende.

 

Orgelkurs for deg mellom 12-25 år. Sammen skal vi lære, utveksle kunnskap og ha det gøy sammen. Elever fra hele landet deltar på kurset, i ulike aldersgrupper og ulike nivåer. Orgelkurs for ungdom holder et eget konsertprogram under Norsk orgelfestival, hvor du får muligheten til å spille et selvvalgt repertoar, du kan spille under festivalgudstjeneste og du får oppleve store deler av det øvrige festivalprogrammet, med internasjonalt anerkjente organister og utøvere. 

Kurset starter torsdag 15.sept kl 17:00 og slutter søndag 18.sept kl 15:00.

Deltakeravgift er 150 kr. Betalingen dekker medlemskap i Norsk orgelfestivals orgelklubb og Ung kirkesang. Festivalen dekker alle kostnader, inkludert opphold på hotell, kost og transport. Deltakerne bestiller selv reise til Stavanger og sender reiseregning for refusjon av utlegg.  Foreldre som reiser sammen med deltaker dekker egne kostnader. 

Det er begrenset plass på kurset og vi vil gjøre en helhetlig vurdering ved tildeling av plass. Vi tar hensyn til at det skal være jevn fordeling i alder og nivå blant deltakerne, samt kjønnsbalanse. 

Bekreftede lærere til Orgelkurs for ungdom 2022 er kursets leder Ghislain Gourvennec og David Scott Hamnes. Erik Andreas Paulsen er voksenkontakt. Elevene deles inn etter nivå og vil få tilbud om å delta på workshop/mesterklasse med de internasjonale artistene Anna Lapwood, Yasuko Bouvard eller Michel Bouvard.

Kursplan og øvrige detaljer kommer snart, siden er under oppdatering.

 

Orgelkurs for ungdom 2021