Orgelkurs for ungdom


 

Velkommen på Orgelkurs for ungdom 16.-19.september 2021

 
 

Orgelkurs for deg mellom 12-25 år. Sammen skal vi lære, utveksle kunnskap og ha det gøy sammen. Elever fra hele landet deltar på kurset, i ulike aldersgrupper og ulike nivåer. Orgelkurs for ungdom holder et eget konsertprogram under Norsk orgelfestival, hvor du får muligheten til å spille et selvvalgt program, og du får i tillegg oppleve store deler av det øvrige festivalprogrammet, med internasjonalt anerkjente organister og utøvere. 

Lærere i 2021 er Sigurd Melvær Øgaard (domkantor, Bergen domkirke), Eirik Andreas Paulsen og Ghislain Gourvennec.. Informasjon om øvrige lærere kommer snart. Kurset ledes av Ghislain Gourvennec, som er kantor i Stokka kirke og lærer ved Kulturskolen i Stavanger.

Deltakeravgift er 150 kr. Betalingen dekker medlemskap i Norsk orgelfestivals orgelklubb. Festivalen dekker alle kostnader, inkludert opphold, kost og transport. Deltakerne bestiller selv reise til Stavanger og sender reiseregning for refusjon av utlegg.  Foreldre som reiser sammen med deltaker dekker egne kostnader. 

Det er begrenset plass på kurset og vi vil gjøre en helhetlig vurdering ved tildeling av plass. Vi tar hensyn til at det skal være jevn fordeling i alder og nivå blant deltakerne, samt kjønnsbalanse. 

 

Foto: Nils Hidle, Ung kirkesang

 

 

FESTIVALPROGRAM

ONSDAG 15.SEPT

TORSDAG 16.SEPT

FREDAG 17.SEPT

LØRDAG 18.SEPT

SØNDAG 19.SEPT