Fagdag for kirkemusikere


Torsdag 16.sept 2021

Kl 10:00-15:00

St. Johannes kirke

Deltakeravgift: Gratis. Påmelding innen 9.sept

 

Har du festivalpass?  Også du må melde deg på for å delta*

 

Foto: Kirkerådet, Stavanger bispedømme

 

 

Stavanger bispedømme har gleden av å invitere til ny fagdag for kirkemusikere. Denne gang vil vi fokusere på kirkemusikeren som musiker. Dagen arrangeres i samarbeid med Norsk orgelfestival. To utøvere under festivalen blir med på fagdagen. Det blir mesterklasse med den franske organisten Jean-Baptiste Dupont før vi får møte Catalina Vicens.

 

PROGRAM

 

09:30     Mingling, kaffe/te

10:00     Morgenbønn

10:30     Mesterklasse v Jean-Baptiste Dupont

12:15     Lunsj

13:00     Mesterklasse forts. 

14:00     Catalina Vicens

15:00     Slutt

 

PRAKTISK INFO

Gratis deltakelse. Alle utgifter til fagdagen, inkl. lunsj, dekkes av Stavanger bispedømmeråd og Norsk orgelfestival. Husk å melde deg på!

Påmeldingsfrist: Innen 9.september

 

Jean-Baptiste Dupont fransk organist født i 1979. Han er en anerkjent konsertorganist samtidig som han er organist i katedralen i Bordeaux.

https://jeanbaptistedupont.com/

 

 

Catalina Vicens Opprinnelig fra Chile, bosatt i Basel i Sveits. Hun har spesialisert seg på å spille på antikke tangentinstrumenter, og er både en dyktig solist/utøver og forsker. Hun spiller i flere ensembler som spesialiserer seg på middelalder-, renessanse-, barokk- og ny musikk. Hun skal ha konsert under Norsk orgelfestival med Friman – Ambrocini – Vicens-tro.

https://www.catalinavicens.com/

 

 

 

Fagdagen arrangeres av Stavanger bispedømmeråd i samarbeid med Norsk orgelfestival.

 

 

* Festivalpass gir deg tilgang til alle arrangementer under festivalen, men på grunn av smittevern og publikumsbegrensninger kan vi ikke garantere plass. Vi anbefaler derfor at du reserverer plass så snart som mulig. Alle som kjøper festivalpass får tilsendt informasjon om hvordan dette skal gjøres. Har du spørsmål kontakt norsk.orgelfestival@kirken.no. 

 

 

 

 

 

FESTIVALPROGRAM

ONSDAG 15.SEPT

TORSDAG 16.SEPT

FREDAG 17.SEPT

LØRDAG 18.SEPT

SØNDAG 19.SEPT

 

Tilbake